Over ons

 

Wij zijn Martin en Collin, sinds 2019 getrouwd en woonachtig in Hengelo, Overijssel.  Samen hebben wij twee prachtige Australian Labradoodles, Zuss (2018) en Gijs (2021).

In 2022 zijn wij samen MC Coaching gestart, waarbij MC staat voor Mental Coaching, maar ook voor Martin en Collin. Naast MC Coaching hebben wij ook ieder ons eigen bedrijf. Collin is actief onder de naam IK voor jou en Martin onder de naam AlphaVisie. Wij zijn  onderdeel van het netwerk van PROMEG (Professioneel Mental Coaching Group).

 

Collin heeft ruim 25 jaar verschillende functies binnen de modebranche. Mode, trends, de wisselende seizoenen met bijbehorende nieuwe collecties boeien en interesseren hem.  Als verkoopmedewerker, (assistent) storemanager en later ook als accountmanager heeft Collin veel contact gehad met mensen; veel collega’s en nog veel meer klanten. Naast alle commerciële taken die bij deze functies horen haalt Collin veel voldoening uit het begeleiden en coachen van de mens.

Martin is sinds 2006 als zelfstandig professional actief. Hij heeft jarenlange werkervaring in management, (mental) coaching, strategie, advies en uitvoering.  De opdrachten (en eerdere dienstverbanden) zijn meestal in de publieke sector, met name in het (brede) sociaal domein.  Martin is sterk in de begeleiding van ontwikkeling en verandering van individu, inhoud, organisatie en processen!

In 2020 zijn wij in aanraking gekomen met “Mental Coaching Gewoon Doen!” van PROMEG. In de theorie van deze opleiding vonden wij herkenning en de woorden die aansloten bij onze visie en natuurlijke coachende stijl.  Inmiddels zijn wij opgeleid in en bevoegd voor het geven van meerdere opleidingen in het kader van Gewoon Doen!  Wij begeleiden zowel groepen als individuen met Mental Coaching.

 

En … onze hond Zuss doet soms ook mee als co-coach bij individuele gesprekken! Collin is namelijk ook opgeleid tot Coach met de hond als co-coach. Waarschijnlijk gaat Gijs in de toekomst ook assisteren.

Ben je geïnteresseerd in wat MC Coaching voor jou persoonlijk of jouw organisatie kan betekenen? Bel of mail ons…we komen graag in contact!